De uitvinders van de FluisterVerkoop®

uw huis in goede handen: bel 0118-623420

 

Verkopen

DUOMAKELAARS
 

Ronald Zwolle beveelt van harte aan: Al vele gelukkige klanten gingen u voor met hun succesvolle Duo opdracht aan ons en wij gaan graag de uitdaging aan met uw huidige makelaar, in een DuoMakelaars opdracht, om u als snelste aan een koper te helpen (het principe is dat twee vissersschepen meer vissen aan land brengen dan één).

Kosten
Qua courtage werkt het zo: 2 makelaars werken voor u terwijl de courtage niet dubbel is maar 1,5x het tarief voor de makelaars samen.
Onderling wordt de courtage verdeeld volgens de gezonde prikkel; 2/3 voor degene die daadwerkelijk verkoopt en 1/3 voor de ander.


Onafhankelijkheid
Wij zijn aan geen enkele branchevereniging of financiële instelling gebonden, dus wij opereren 100% onafhankelijk en dat heeft het voordeel dat we geen klant zomaar voorbij zullen laten lopen, bijvoorbeeld omdat die klant geen hypotheek bij ons wilt afnemen.

In ieder geval raad ik u aan: ga nu in zee met het team van Ronald Zwolle als DuoMakelaars®, dan loodsen wij uw vis (lees koper) zo spoedig mogelijk de veilige haven in. Ronald Zwolle, beëdigd makelaar-taxateur oz sinds 1985.


Meer informatie?

contact of bel 0118-623420

 

 
 
 
 

Ronald Zwolle Makelaars - Uw makelaar in Middelburg, Zeeland Home | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring
Het Zeeuwse Scheidingshuis

Tel: 0118 - 623420 | Email: mail@ronaldzwolle.nl

 
Stuur ons een e-mail