De uitvinders van de FluisterVerkoop®

uw huis in goede handen: bel 0118-623420

 

Verkopen

ALGEMEEN
 

Na verloop van tijd kan, wat jarenlang uw ideale huis was, minder goed gaan passen. U vindt nieuwe uitdagingen of komt in een andere levensfase. U zou het prettig vinden, als wij met uw huidige huis, iemand anders gelukkig kunnen maken. Daartoe kijken wij door de ogen van de gegadigden naar uw huis, objectief dus. Wij bedenken, voor wie uw huis de meeste betekenis kan krijgen. Wij stellen de waarde vast en wij bepalen samen met u de verkoopmethode, die aansluit bij uw wensen. Vervolgens benaderen wij de door ons geregistreerde zoekers. Indien nog nodig, brengen wij uw huis met prioriteit onder de aandacht van het publiek, via alle media die ons ten dienste staan. Of desgewenst uiterst discreet met de doorgewinterde FluisterVerkoop® formule. Zo maken wij effectief uw handen vrij; voor uw nieuwe plan.

U wilt dus uw huis verkopen. Zo goed en vlot mogelijk en voor de beste prijs... Bij verkoop via Ronald Zwolle Makelaars heeft u totaal geen zorgen of beslommeringen rond de verkoop van uw huis, wij leveren hierbij een uitstekende persoonlijke service en u kunt rekenen op ons deskundig vakbekwaam advies. Wij begeleiden het gehele traject voor u en wij effenen alle eventuele valkuilen tot en met de overdracht bij de notaris en de volledige afwikkeling.

Hoe doen wij dat? Een serieuze taxatie is de spil van een uitstekende transactie, zodat wij in overleg met u, de juiste vraagprijs in de markt zetten.

Over de taxatie naar actuele marktwaarde
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek en waardebepaling. Als een adviesgesprek voor u nog te vroeg is, vraag dan een gratis (online) waardebepaling

Persoonlijk Stappenplan Verkoop
Zodra wij alle informatie over uw huis in beeld hebben en ook uw wensen op een rij staan, alsmede met u een akkoord bereiken over de vraagprijs, stellen wij voor u een persoonlijk stappenplan op, zodat u precies weet waarmee wij bezig zijn. Wij geven u goed advies bij de keuze voor de MultiMediaVerkoop formule of juist voor onze discrete FluisterVerkoop® formule.
Wij zijn er goed in om uw huis met prioriteit onder de aandacht van serieuze kopers te brengen. Het voorwerk is daartoe al gedaan in de opbouw van ons zoekersbestand. Zodra u ons inschakelt, gaan wij daaruit zoekers voor uw huis benaderen. U kunt zelfs nu al bladeren in ons zoekersbestand en zelf matches maken met potentiele kopers.

 

100% Klanttevredenheid
Wij streven 100% klanttevredenheid na. Wij móeten dus wel goed zijn.

Waar wij uw huis ook presenteren
Ons aanbod kan worden gevonden op vele websites, waaronder Funda, Huislijn, FaceBook, Instagram, Twitter, Speurders, Marktplaats en in gedrukte media als PZC, huis-aan-huis bladen en voor speciale objecten ook NRC, Telegraaf, Volkskrant, DeStem, RD

Uw huis staat al te koop, maar u wilt veel sneller vooruit?
1) vraag een second opinion = gratis waardebepaling
2) verkoop uw huis rechtstreeks aan De Huizenbank

Commercieel Vastgoed
Ronald Zwolle Makelaars, is ook zeer ervaren in commercieel vastgoed, van bedrijfshallen tot winkels en horeca.

Meer informatie of een afspraak?

contact of bel 0118-623420

 
 

Ronald Zwolle Makelaars - Uw makelaar in Middelburg, Zeeland Home | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring
Het Zeeuwse Scheidingshuis

Tel: 0118 - 623420 | Email: mail@ronaldzwolle.nl

 
Stuur ons een e-mail