Ronald Zwolle Makelaars
 

De uitvinders van de FluisterVerkoop®

uw huis in goede handen: bel 0118-623420

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Aanbod zoeken

Koop en huur
Alleen koop
Alleen huur
van:
t/m:
van:
t/m:
Wissen Zoeken

uitgebreid zoeken

 

Vorige Volgende Terug naar zoekresultaat


Dreischor
Beldert 8
Verkocht

Woonhuis
Bouwjaar 1969
Perceel 7820 m2
Woonopp. 123 m2
Inhoud 633 m3
Woonkamer 29 m2
Energielabel
Kantoorruimte m2
Bedrijfshal m2
Aanvaarding in overleg
Documenten:
Beldert 8
4315 PB, Dreischor
Zeeland
Deel deze woning:

Omschrijving

Op een fraaie locatie, in de polders, ligt deze woonboerderij op 7.820 m2 grond. Een buitenkans voor diegenen die vrij willen wonen. De woning is gedateerd en dient grondig gerenoveerd te worden. Achter de woning staan drie voormalige kippenschuren waarvan twee schuren daken hebben met asbest. De schuren zijn in slechte staat. Het huis biedt veel ruimte, met de badkamer en maar liefst 4 slaapkamers op de begane grond.

Omgeving:

Buurtschap Beldert is een van de kleinste buurtschappen van Schouwen-Duiveland. Er staan hier slechts een paar huizen en een houtzagerij.

Indeling:

Begane grond:

Entree via gang met meterkast, bij binnenkomst aan de rechterzijde de woonkamer, rechtdoor de deur naar de keuken, aan uw linkerkant de gang met 4 slaapkamers, apart toilet, badkamer en berging. Via de keuken komt u in de bijkeuken met de achterdeur, die in gebruik is als hoofdingang.

Verdieping:

In de bijkeuken kunt u via de vlizotrap naar de zolder, hier is desgwenst ruimte voor het creëeren van nog meer woonruimte. Meerdere extra slaapkamers zou zeker mogelijk zijn.

Tuin:

Tuin rondom het huis.

Schuren:

Achter het huis staan drie voormalige kippenschuren. De schuren zijn al een tijd buiten gebruik en hebben geen onderhoud gehad.

Deze woning heeft echt potentie, om het huis aan de hedendaagse comfort normen aan te passen moeten er de nodige investeringen gedaan worden.

Het grote perceel ligt mooi om en achter het huis en biedt mogelijkheden. U kijkt prachtig uit over de landerijen en eeft optimale privacy.

Globale oppervlakte:

De netto woonoppervlakte (exclusief de zolder) is 123m2. Dit komt door de vlizotrap. Er is een vaste trap mogelijk naar de zolder met de mogelijkheid voor 2 extra kamers. De woonoppervlakte neemt dan toe. De huidige bruto vloeroppervlakte, (inclusief de zolder met stahoogte) is 268m2.

Bestemmingsplan:

De huidige bestemming is agrarisch met de aantekening "intensieve veehouderij".

De woning is nu een dienstwoning. Om deze particulier te gaan bewonen zijn er een aantal aanvraagmogelijkheden: bij de gemeente aanvragen tot omzetting van de bestemming naar 'plattelandswoning' of (een 'binnenplanse') wijziging aanvragen naar de bestemming 'wonen', gebruikmakend van de bevoegdheid van Burgemeester en Wethouders. Ook is het wegens de agrarische bestemming mogelijk om bij de gemeente aan te vragen deze bestemming om te zetten naar 'wonen' met vervolgens toepassing van een niet-agrarische bestemming, volgend uit de 'positieve' lijst in de toelichting (met regels) op het bestemmingsplan, waarin zijn genoemd de 'Nieuwe Economische Dragers, een lijst met mogelijke bestemmingen. De bestemmingsplankaart en de toelichting met regels is opgenomen in het informatiepakket dat op aanvraag bij de makelaar beschikbaar is.

Voor het geval u een andere dan een agrarische bestemming wenst, kunnen wij verkopen onder de ontbindende voorwaarde dat uw aanvraag tot wijziging van de bestemming door de gemeente wordt gehonoreerd.

Informatiepakket:

Er is een uitgebreid informatiepakket, met onder andere: meetrapport, kadastrale kaart, vragenlijst deel B, lijst van zaken, relevant uittreksel uit de eigendomsakte, bestemmingsplankaart, toelichting met regels in verband met het bestemmingsplan etc.

NoRisk

Is uw huidige huis nog niet verkocht? Geen bezwaar, u kunt bij Ronald Zwolle Makelaars kopen en pas betalen als wij uw huidige huis tegen een vooraf af te spreken prijs hebben verkocht, met NoRisk clausule

Van harte welkom:

Bezichtigingen mogelijk, met in achtneming van de overheidsmaatregelen

Extra wetenswaardigheden:

Apart van de brochure bieden wij naast de presentatie op www.ronaldzwolle.nl ook wetenswaardigheden aan via hyperlinks rechts naast de presentatie, zoals bijvoorbeeld plattegronden, een lijst van zaken, vaste lasten en dergelijke.

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw eigen woning?

Wij komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor de verkoop van uw woning te bekijken en een verkoopplan met u te bespreken.

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste meteen bellen: 0118-623420

Ronald Zwolle Makelaars is een no-nonsens makelaarskantoor dat de verkoop, soepel en tegen de maximale opbrengst, met de beste koper realiseert. Wij kunnen uw object voluit in de spotlights plaatsen en met topfoto's, 3D scan en video presenteren.

Wij verkopen beduidend meer objecten dan u kunt zien via internet, dit dankzij onze gevleugelde FluistVerkoop(R) formule. Met de FluisterVerkoop (R) bedienen we de opdrachtgevers die een goede reden hebben om de verkoop niet aan de grote klok te hangen.

We werken in heel Zeeland, dus opdrachtgevers met objecten in Walcheren, de Bevelanden, Schouwen en Zeeuws-Vlaanderen zijn van harte welkom.

Is deze woning toch niet precies wat u zoekt? Maak dan gebruik van ons Zoek en Match Systeem, door u gratis als zoeker in te schrijven. Uw zoekprofiel zetten wij anoniem op onze site, zodat aspirant verkopers in de zoekprofielen kunnen bladeren en hun huis aanbieden als er een Match is.

Ziet u uw droomhuis bij een andere makelaar? Schakel dan meteen Alex Zwolle van AZ-Aankoopmakelaars in, u koopt dan zeker met een goed gevoel: 06-39797155

Disclaimer:

Deze informatie wordt geheel vrijblijvend verstrekt, de maten zijn een globale opgave en geen onderdeel van de koopovereenkomst en evenmin een basis voor de bepaling van de koopsom, essentiële maten te controleren in het werk, de disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing. Aan de verstrekte gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken

Object
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Status object Leeg
Met leeg wordt hier bedoeld dat het leeg wordt geleverd, niet dat het nu leeg zou zijn.
Eigendom Volle eigendom
Bouw
Bouwsoort Bestaande bouw
Bouwjaar 1969
Soort object Woonhuis, Woonboerderij, Vrijstaande woning
Dak Hellend dak, Pannen
Keuken
Keuken Dichte keuken
Fornuis Gasfornuis
Afzuigkap
Zolder
Zolderkamer Nee
Ruimte
Woonopp. 123m2
Perceelopp. 7820m2
Inhoud 633m3
Opp. woonkamer 29m2
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Slaapkamer op begane grond
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal woonlagen 1
Indeling Open haard, Telefoonaansluiting
Bedrijfsruimte aanwezig Nee
Gemeubileerd Niet gemeubileerd
Bij de woonoppervlakte 123m2 is de verdieping niet meegeteld, wegens vlizotrap. Vaste trap mogelijk! De bruto vloeroppervlakte inclusief de verdieping is 268m2!!!!
Badkamer
Badkamer Douchecabine, Ligbad
Afwerking badkamer Standaard
Energie en isolatie
CV ketel VR ketel op Gas uit 0, Eigendom
Verwarming CV
Extra verwarming Open haard
Warm water CV
Onderhoud
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk
Tuin
Voortuin Lengte 12m
Achtertuin Lengte 120m, via achterom bereikbaar
Tuin Rondom, gelegen op het Zuiden
Balkon Nee
Buitenzwembad Nee
Berging en garage
Type berging Schuur
Materiaal berging Anders
Eigenschappen Elektra aangesloten, Hobbyruimte
Type garage Aangebouwd
Materiaal garage Hout
Eigenschappen
Mogelijkheid tot het bouwen van een garage
Buurt
Ligging Landelijk gelegen, Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Vrij uitzicht
Aantal parkeerplaatsen 10
Parkeergelegenheid Eigen terrein
Beveiliging
Beveiliging Scharnieren en sloten

Locatie


Video


Vorige Volgende Terug naar zoekresultaat


Interesse

Van: De heer Mevrouw
Naam:
Voorletters:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail adres:
Vraag:
Verzenden
 

Ronald Zwolle Makelaars - Uw makelaar in Middelburg, Zeeland Home | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring
Het Zeeuwse Scheidingshuis

Tel: 0118 - 623420 | Email: mail@ronaldzwolle.nl