Ronald Zwolle Makelaars
 

De uitvinders van de FluisterVerkoop®

uw huis in goede handen: bel 0118-623420

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Aanbod zoeken

Koop en huur
Alleen koop
Alleen huur
van:
t/m:
van:
t/m:
Wissen Zoeken

uitgebreid zoeken

 

Vorige Volgende Terug naar zoekresultaat


Walcheren
Fluistertip ®
Verkocht

Woonhuis
Bouwjaar 1934
Perceel 9815 m2
Woonopp. 320 m2
Inhoud m3
Woonkamer 60 m2
Energielabel A
Kantoorruimte m2
Bedrijfshal m2
Aanvaarding in overleg
Documenten:

Walcheren
Zeeland
Deel deze woning:

Omschrijving

Walcherse Kust: Geniet van alle vrijheid op dit boomrijke groene kavel van 9.815m2, met daarop een geheel vrijstaande woonboerderij met aangebouwd appartement,vrijstaande vakantiewoning,weiland, paardenbak, stal en wagenhuis.

Bouwjaar 1934, later in fasen gerenoveerd en ingedeeld waardoor er diverse woonmogelijkheden zijn ontstaan. De woonmogelijkheden zijn legio: ( Kangaroe-huis of B&B, een deel te gebruiken voor een beroep aan huis etc..). En in 2015 uitgebreid met een volwaardig, luxe vrijstaande vakantiewoning.

De drie eenheden hebben ieder afzonderlijk uitgekiende vrije tuinen met leuke zichtlijnen. Verder treft u hier een weiland, een bosje en hoogstamvruchtbomen. Zeer geschikt voor tuin- natuur- en paardenliefhebbers, die de ruimte willen. En voor hen die weliswaar luxe willen wonen maar hun woonlasten aanzienlijk willen drukken door recreatieverhuur. De huurders genieten mee van uw bezit en dat vervult u waarschijnlijk met vreugde. Ofschoon u de gasten zelden ziet, zij verblijven in hun zelfstandig bereikbare domein. Een combinatie van wonen en werken is hier ook zeer goed mogelijk.
Het is gelegen aan een rustieke landelijke weg en uitstekend bereikbaar. Hoort u de lokroep van de merel? Kom gerust eens sfeerproeven, u bent van harte welkom!
Typisch een voorbeeld van een object in een agrarische omgeving, dat u met eigen ogen moet zien om de kwaliteit te ontdekken. Een omgeving, niet ver van dorpen, de kust en bos-/duingebied "De Manteling".
INDELING
A) Begane grond privégedeelte, met eigen huisnummer (oorspronkelijk het schuurgedeelte van de boerderij):
Via een oprijpad en parkeerplaats komt u binnen via de hal met was-/cv-ruimten. Meteen valt de 60m2 grote en toch zeer sfeervolle woonkamer op, met verfijnd daglicht via de hoge vensters in de oorspronkelijke mendeuren. Het gevoel hier ongecompliceerd thuis te zijn, valt iedere bezoeker ten deel. Als bijverwarming kunt u de houthaard aansteken. Erg aangenaam voor extra sfeer op een kille avond, als de cv nog niet aanhoeft. In een deel van de woonkamer is een open keuken met schiereiland aanwezig, voorzien van alle gemakken.
Op de begane grond vindt u tevens een badkamer, bergruimte en de cv-ruimte met de ketels (2018) voor privé en het nader te noemen 'appartement'.
A) Eerste verdieping van het privégedeelte
Vanuit de woonkamer komt u via de trapopgang, waar ook de badkamer aan gelegen is, op de overloop/logeerkamer, nu kantoor. Daaraan grenst een riante slaapkamer, voorzien van dakkapellen en een inloopkast. Wastafel en toilet uit-het-zicht. Vanuit de slaapkamer is er een schitterend uitzicht op de groene omgeving.
A) Indicatie woonoppervlakte privégedeelte
Globaal 130m2.
B) Het appartement met eigen huisnummer (of zo u wilt Kangaroe-woning, Guesthouse, B&B, Kantoor of Practijk aan huis)
Direct geschikt te denken aan één, twee of drie generatiebewoning of te betrekken bij het eerdergenoemde privé-woongedeelte in "de schuur". Het bestaat uit woonkamer met serre, met terrasdeuren naar de eigen tuin, een sfeerkeuken met bijvoorbeeld kraaldelen in de afwerking, goed sanitair (nieuw sinds 2018), slaapkamer op de begane grond en op de verdieping een grote slaapkamer met dakkapel en suite een babykamer badkamer met wasmachine, douche, bidet en sfeervolle wastafel: Echt een loft! Kortom het is nu een zeer comfortabel en luxe ingericht woongedeelte, toch laat het zich, na afwikkeling van de bestaande recreatieve huurverplichtingen, gewillig naar uw hand zetten voor een functie naar wens. Voor wijziging van de bestemming biedt de N.E.D.(Nieuwe Economische Dragers Buitengebied) mogelijkheden.
B) Indicatie woonoppervlakte aangebouwd appartement
Globaal 100m2.
C) Vrijstaande vakantiewoning:
In 2015 is deze vrijstaande vakantiewoning gebouwd in bovengemiddelde kwaliteit, ruimte en uitrusting. Via de hal met toiletruimte, komt u langs de ruime bijkeuken met was-/droogapparatuur, en ziet u de fantastisch mooie en lichte woonkamer, ook deze woning met terrasdeuren naar de eigen tuin. Ingericht met smaakvol gekozen luxere materialen. Er is een luxe open keuken met uitnodigend kookeiland met veel inbouwapparaten en een Quooker. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een zeer complete badkamer met douche, 2e wc op de gang, bidet en wastafel. De vakantiewoning heeft vloerverwarming beneden en radiatorverwarming boven.
C) Indicatie woonoppervlakte vrijstaande vakantiewoning
Globaal 90m2.
Parkeren:
Er zijn twee afzonderlijke opritten, links en rechts van de voorheen boerenwoning met ieder een ruime parking. Via één van de opritten is de vakantiewoning goed te bereiken. Ook hier ruime parkeergelegenheid in het groen. Het weiland heeft een eigen toegang.
Tuin en weiland:
De kaveloppervlakte is totaal 9.815m2. Door natuurlijke afscheidingen in de vorm van opgaande begroeiing heeft u veel beschutting en alle vrijheid. Aan de achterzijde van het hoofdgebouw is een overdekt terras met buitenkeuken, voor extra vroeg in het voorjaar van de zon genieten. Alle ruimte voor moes- en fruittuin. Er zijn erg leuke half verscholen hoekjes in het groen. Dan is er nog het eigen malse weiland. Leuk om uw paarden te zien....
Boomgaard:
In het boomgaardje vindt u hoogstam fruitbomen, open plekken en achteraan grenst het kavel aan het boerenland met schier eindeloos uitzicht. De tuin en boomgaard zijn aansluitend aan het huis en direct bereikbaar via eigen grond, ook met groter materieel zoals een maaier of tractor. De tuin en boomgaard zijn een oase voor allerlei vogels.
Paardenbak, paardenstal, wagenschuur
Er is een gedraineerde paardenbak van de ideale dimensies, een dubbel wagenhuis met zolder voor materieel en/of uw auto's (voorzien van electra, voorbereiding voor water en afvoer) en er is een paardenstal met boxen en buitenuitloop.
De paardenstal heeft een wateraansluiting voor de drinkbakken en een electra aansluiting.
Ligging:
Als natuurliefhebber zult u hier uw hart ophalen. Vlakbij zijn strand, duinen en bos. Net buiten het drukke toeristengedruis. Ook ideaal voor paardrij- , fiets- en wandel-expedities.
Walcheren is pittoresk, met leuke dorpen en het wereldse Domburg, mooie Veere en monumentale Middelburg onder handbereik. Geniet hier optimaal van het prachtige buitengebied. Geheel vrij en strategisch centraal in Zeeland gelegen, op het voormalige eiland Walcheren, waar de Noordzee altijd dichtbij is.
Maten en oppervlakten
De opgegeven maten zijn indicatief. Essentiele maten/oppervlakten adviseren wij na te meten in het werk.
Financiering, minimaal benodigde eigen middelen en rendement op uw eigen middelen
Een relatief hoge hypotheek is aantrekkelijk in verband met het hefboomeffect en de lage rente. Dan is een hoog rendement op uw eigen middelen mogelijk. Desgewenst is een flinke hypothecaire geldlening niet bij voorbaat uitgesloten. De huurinkomsten vallen in de laagbelaste box 3, terwijl zij bruto meetelt voor de inkomenstoets van de financier. Er is een bank die het verhuurpotentieel van Walcheren kent als de spreekwoordelijke broekzak. Als u minimaal zo'n 250.000 aan eigen middelen kunt inbrengen en u heeft (inclusief de verhuur) een inkomen dat de hypotheekrente kan dragen, dan kunnen wij u vrijblijvend in contact brengen met een adviseur. Het voorgaande is uitdrukkelijk geen hypotheekadvies, daarvoor moet u juist bij de specialist zijn.
Verhuurresultaat
Voor echt serieuze kandidaten is de eigenaar bereid inzage te geven in de bereikte huuropbrengst en kosten. Het geheel is geschikt om de verhuur vrijwel naadloos voort te zetten. De bezettingsgraad is hoog tengevolge van kwaliteit, sfeer en ligging bij de kust, opmerkelijk zijn het grote aantal herhalingsboekingen en de vele lange termijn boekingen.
Inventaris
De bijzondere inventaris draagt bij aan het verhuurresultaat. Deze is desgewenst ter overname.
Van harte welkom:
Altijd al 'buiten' willen wonen? Wij zien uit naar uw komst, u kunt bellen of mailen voor een vrijblijvende bezichtiging.
Brochure en documentatie
Direct beschikbaar op de webpagina van de makelaar (zie hyperlinks rechts naast de presentatie).
Disclaimer en Privacyverklaring zijn van toepassing
De huidige eigenaren wonen hier al 38 jaar, een goede reden om hen te vragen hoe zij het wonen op dit 'Hof' ervaren. Hieronder hun letterlijk geciteerde antwoord:

Begin citaat:

Hier wonen is:

Elke dag weer een enorme belevenis. Je kunt je terugtrekken van de wereld op je eigen landgoed. Er zijn zoveel plekjes waar je energie kunt tanken. Aan de beleving binnen-buiten is vele jaren gewerkt met een heel groen resultaat. Vergezichten, de maan, de zon, de wolken, de regen, de bliksem, de vogels, de fazanten, (roof)vogels, zo afwisselend. De inspirerende omgeving beïnvloedt je denken en voelen, waarbij er steeds weer nieuwe uitdagingen op je pad komen. Er zijn zoveel plekjes waar je jezelf kunt zijn. Bij de watergang, het weiland, de kikkerpit of achter de boerenwoning die de westen wind breekt. De vele mooie indrukwekkende heldere luchten dringen zich op. Het rood van de avondzon is wel heel erg goed te ervaren. Hier wonen maakt je sterk. Het is ook gewoon leuk om je eigen walnoten te rapen, de appels, de kersen te eten en hazelnoten te kraken. maar wat ook heerlijk voelt is het gegeven dat het geheel niet af is. Het is niet klaar. Je wordt geprikkeld het steeds mooier te maken. Je leeft hier echt. Je ervaart ruimte en authenticiteit.

Einde citaat

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw eigen woning?

Wij komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor de verkoop van uw woning te bekijken en een verkoopplan met u te bespreken.

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste meteen bellen: 0118-623420

Ronald Zwolle Makelaars is een no-nonsens makelaarskantoor dat de verkoop, soepel en tegen de maximale opbrengst, met de beste koper realiseert. Wij kunnen uw object voluit in de spotlights plaatsen en met topfoto's, 3D scan en video presenteren.

Wij verkopen beduidend meer objecten dan u kunt zien via internet, dit dankzij onze gevleugelde FluistVerkoop(R) formule. Met de FluisterVerkoop (R) bedienen we de opdrachtgevers die een goede reden hebben om de verkoop niet aan de grote klok te hangen.

We werken in heel Zeeland, dus opdrachtgevers met objecten in Walcheren, de Bevelanden, Schouwen en Zeeuws-Vlaanderen zijn van harte welkom.

Is deze woning toch niet precies wat u zoekt? Maak dan gebruik van ons Zoek en Match Systeem, door u gratis als zoeker in te schrijven. Uw zoekprofiel zetten wij anoniem op onze site, zodat aspirant verkopers in de zoekprofielen kunnen bladeren en hun huis aanbieden als er een Match is.

Ziet u uw droomhuis bij een andere makelaar? Schakel dan meteen Alex Zwolle van AZ-Aankoopmakelaars in, u koopt dan zeker met een goed gevoel: 06-39797155


Kenmerken

Object
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Status object Leeg
Met 'leeg' wordt bedoeld dat het leeg wordt geleverd, niet dat het nu leeg is.
Eigendom Volle eigendom
Bouw
Bouwsoort Bestaande bouw
Bouwjaar 1934
Soort object Woonhuis, Woonboerderij, Vrijstaande woning
In 2016 is het vrijstaande Zomerhuis voltooid.
Dak Hellend dak, Pannen
Keuken
Keuken Open keuken
Fornuis Gasfornuis
Luxe keuken, Afzuigkap, Vaatwasser, Koel/vrieskast, Bijkeuken
Ruimte
Woonopp. 320m2
Perceelopp. 9815m2
Opp. woonkamer 60m2
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 5
Slaapkamer op begane grond
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 4
Aantal woonlagen 2
Indeling Rookkanaal, Telefoonaansluiting, ADSL aansluiting
Bedrijfsruimte aanwezig Nee
Gemeubileerd Niet gemeubileerd
Overname verhuurinventaris enz bespreekbaar.
Badkamer
Badkamer Douchecabine, Ligbad
Afwerking badkamer Luxe
Energie en isolatie
Energielabel
CV ketel HR ketel op Gas uit 2018, Eigendom
Verwarming CV
Extra verwarming Vloerverwarming
Warm water CV
Houthaard in de woonkamer Energielabel A voor het Zomerhuis gebouwd in 2016, label C voor het Hoofdgebouw. Lage temperatuur vloerverwarming in het vrijstaande Zomerhuis, de ketel in het Zomerhuis is uit 2016
Isolatie Vloerisolatie, Dakisolatie, Spouwmuur
De genoemde isolatie is niet overal aanwezig, wel toegepast waar dit praktisch mogelijk was. Het dak van het hoofdgebouw is geheel geïsoleerd. De bouw van 2015 is volledig thermisch geïsoleerd
Onderhoud
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Tuin
Voortuin Lengte 8m
Achtertuin Lengte 245m, via achterom bereikbaar
Tuin Rondom, gelegen op het Zuiden
groen omzoomd
Balkon Nee
Buitenzwembad Nee
Berging en garage
Type berging Schuur
Materiaal berging Hout
Opp. berging 24m2
Eigenschappen Elektra aangesloten, Water aangesloten, Hobbyruimte
Type garage Vrijstaand
Materiaal garage Hout
Opp. garage 36m2
Eigenschappen Vliering aanwezig, Elektra aangesloten, Ruimte voor meerdere auto"s
Mogelijkheid tot het bouwen van een garage
Buurt
Ligging Landelijk gelegen, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, Vrij uitzicht
Aantal parkeerplaatsen 6
Parkeergelegenheid Eigen terrein
Afstand tot snelweg 5000m
Beveiliging
Beveiliging Scharnieren en sloten, Buitenverlichting

Locatie


Video


Vorige Volgende Terug naar zoekresultaat


Interesse

Van: De heer Mevrouw
Naam:
Voorletters:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail adres:
Vraag:
Verzenden
 

Ronald Zwolle Makelaars - Uw makelaar in Middelburg, Zeeland Home | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring
Het Zeeuwse Scheidingshuis

Tel: 0118 - 623420 | Email: mail@ronaldzwolle.nl